История на БиГ Брокер

Тя започва така:
Няма случайни неща! Всяко нещо в живота се случва тогава, когато му дойде времето, а случайността е само среща на две необходимости.
Така историята на БиГ Брокер започва с поредица от НЕслучайности.

Първата от тях е свързана с „магията“ на животозастраховането, в чийто плен попадат героите от историята. С голям жар и ентусиазъм се впускат в непознатата територия, за да откриват всеки ден нови и по-интересни аспекти на тази област. Работят с такова желание, че отстрани изглежда, сякаш имат някакъв двигател, който да ги движи – от офиса до срещата с клиент, от едната среща в другата, и така, без умора, с огромна мотивация и хъс за работа, в продължение на години. Те са едни от най-добрите в компанията, имат много и верни клиенти, печелят награди, екскурзии, обучения, разбират се чудесно с колегите си и се чувстват удовлетворени от работата, която за тях е удоволствие. Приоритет и водещ мотив в работата им е удовлетворението на клиентите, чиито желания динамично се променят в посока комплексно обслужване. Желаят, освен себе си, да застраховат автомобила си, жилището си, бизнеса си, служителите си, пътуването си, здравето си…

Тогава възниква, съвсем НЕслучайно, идеята за застрахователен посредник (брокер), който да намира най-доброто решение в полза на клиента, като му предлага застрахователни продукти на най-добрите застрахователи в България. След задълбочени проучвания и анализ на потребностите на клиента и на пазара, решават да основат „Биг Брокер“ („Големият брокер“), който да отрази големите очаквания на хората от един лоялен и отговорен партньор в осъществяването на техните финансови намерения. С много ентусиазъм, професионализъм и постоянство това става факт.

Благодарим на нашите верни служители, партньори, клиенти и приятели за доверието, търпението и коректното отношение! Вярваме, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!